Recept roerbak spinazie in een wrap met geitenkaas

Altijd lekker, een wrap met spinazie en geitenkaas. Je kunt eigenlijk nooit genoeg recepten hebben voor spinazie uit de wok.

Dit is een heel makkelijk recept voor roergebakken spinazie met geitenkaas en groenten in een lekker wrapje.

Je kunt dit recept gebruiken als lichte maaltijd maar ook als lunch is het niet te versmaden. Het is een prima manier om wat extra groente aan je lunch toe te voegen.

Recept roerbak spinazie in een wrap met geitenkaas

Recept roerbak spinazie in een wrap met geitenkaas

Wat heb je nodig voor dit recept roerbak spinazie in een wrap?

  • 2 flinke tortilla wraps
  • 200 gram bladspinazie
  • 150 gram champignons
  • 2 sjalotjes
  • 1 teentje knoflook (weglaten als de volgende dag naar de tandarts moet)
  • Wat zongedroogde tomaatjes
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • Handje gewone geraspte kaas
  • Klein scheutje olijfolie

heerlijke wraps met spinazie en geitenkaas

heerlijke wraps met spinazie en geitenkaas

Zo maak je de lekkerste wraps met spinazie en geitenkaas

  • Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden
  • Verwarm de wraps heel even in de magnetron of in een koekenpan, dan rollen ze straks wat beter op
  • Zet een wok op het vuur met een beetje olie
  • Snipper de sjalotjes en snij de champignons in plakjes
  • Roerbak eerst even de sjalotjes en de champignons
  • Dan de knoflook toevoegen
  • Vervolgens in delen de verse bladspinazie toevoegen en wokken totdat de spinazie geslonken is
  • Verdeel dit mengsel over de wraps (alles aan één kant leggen)
  • Leg er nog wat zongedroogde tomaatjes op
  • Verbrokkel de zachte geitenkaas en verdeel dat ook
  • Nu kun je de wrap oprollen
  • Eventueel zet je het vast met een prikkertje
  • Leg de wraps op een bakplaat
  • Beetje gewone geraspte kaas over de wraps met spinazie strooien
  • Wacht nu tot de kaas gesmolten is (dat duurt ongeveer 10 minuten)
  • Eet smakelijk

Leave a Reply